Mix-hold

Mix-holdet er for 16 år og op. Der er en god blanding unge og mere erfarne spillere.

Volleyball på motionsplan er en god måde at få bevæget sig på i vinterhalvåret. Mix hold lægger vi vægt på at alle kan være med og at der skal være plads til at man også får rørt lattermusklerne. Uanset om du har prøvet spillet før eller er helt nybegynder, vil der blive taget rigtig godt imod dig.

Vi bruger en del tid af træningen på at spille kampe mod hinanden, men vi får også lejlighed til at prøve kræfter mod andre klubber i en lokal volleyball turnering.
Volleyball turneringen i mix-rækken er lavet som en grandprixturnering, som er inddelt i en A, B, C osv. -række med 6 hold i hver. Efter hvert stævne rykker vinderholdet en række op og taberholdet rykker en række ned. Derved tilpasses niveauet, så man møder hold på nogenlunde samme niveau. Der spilles i alt 6-8 af disse stævner i løbet af en sæson.
Stævnerne foregår lørdag eller søndag fra kl. 10.00 til ca. 15.00 og inden for rimelig køreafstand.Har du mod på at prøve at spille volleyball, skulle du prøve at dukke op til træning et par gange, så du kan få en fornemmelse af, hvad der foregår. Det accepteres selvfølgelig, at man træner med nogle gange, inden man træffer sin endelige beslutning om at spille volleyball.Praktisk Info

  • Træner: Flemming Jensen, Tlf:51431718, Mail: thundeflame1400@gmail.com
  • Træningstider: Mandag 19:00 - 21.00
  • Spillested: Nordvest Hallen, Hal 1, Bane 2
Img 2519 Resized