HovedbestyrelsenNordvesthallenBadmintonCykel Motion Fitness FodboldGymnastikHandicapsportHåndboldOldboysSkytte afd.TennisVolley 

Trænere
Billede Navn Hold
Henrik Ribberholt Herrer

Henrik Ribberholt har spillet volley i over 30 år, og er den mest rutinerede spiller i klubben. 
Han har 
mest spillet på seriehold, men har de senere år været fast mand på Tjørrings divisions hold, som kant angriber og en af hoved modtagerne.

I 2007 var han en af de bærende kræfter bag opstarten af Tjørrings jyllandsserie hold og var træner for holdet fra 2007 til 2010. Alle sæsonner endte med oprykning, hvilket er en stor kadeau til Henrik´s funktion som spillende træner. 
Efterfølgende var han spillende træner for Danmarksserie Herrer, indtil han i 2016 startede som træner for et dameholdet. 
I 2019 og 2020 er det igen herrer Henrik træner. Først år med det nye hold blev det til oprykning fra jyllandsserie og til danmarksserie. Så målet i 2020/2021 sæsonen er 2 hold og at gøre det godt i både jyllandsserie og danmarksserien.

Henrik Ribberholt vil gerne medvirke til at lave en varierende og god træning, som både udvikler spillerne enkeltvis og som et hold. Målet for næste sæson for herrerne er at de klarer sig godt i den nye række og tackler de udfordringer der må opstå der på bedst mulige måde. Et andet fokus er boldteknisk fremskridt, som bl.a. opnås gennem et nyt spillesystem. Han har stor fokus på at hjælpe holdet til at blive mere sammenspillet og at spillerne deltager aktivt, både i træningen og i volleyafdelingens sociale arrangementer.

Lars Hansen Herrer
Lars S. Hansen har spillet volleyball siden efterskoletiden. Han har bl.a. spillet serievolley i Vejle og under studierne i Nr. Nissum. De sidste år har han været spillende træner i TIF, hvor han var med til at spille holdet i Danmarksserien. Han har stor erfaring som volleytræner via hans mange år som efterskolelærer. I dag er han forstander på Hestlund Efterskole. Han arbejder kraftigt på at de mange unge, der for alvor finder interesse for volleyball på efterskolen skal have mulighed for at spille volleyball i TIF. Der er i denne sæson på herreholdet spillere fra 6 forskellige efterskoler.Hans Jørgen Hansen
Hans Jørgen Hansen Piger

Hans Jørgen Hansen har spillet volley i mange år - startede faktisk for mere end 30 år siden. Hans Jørgen har af flere omgange haft en trænerrollem der har mest været træner for herrehold, men også trænet lidt mix.

Hans Jørgen er nu træner for et ny startet pige hold. Holdet regner vi med vil være et mix af spiller der kender til volley fra folkeskolen til piger der har haft volley på efterskole.

I træningen kommer vi til at have stor fokus på at være et hold. Dette indebærer at vi har fokus på at alle er med både socialt og på banen. Der skal selvfølgelig også trænes og der vil der blive lagt vægt på den enkeltes udvikling til at blive bedre spillere.Christian Andersen Mix
Christian Andersen har spillet mix en del år. Har stor erfaring i at tabe kampe. For mig handler volley om sjov, motion, socialt samvær og en enkelt sejr i ny og næ.


Henning Jørgensen Cykler
Lyst til at hjælpe volley afd.?
Tjørring Idrætsforening - Volleyball- Gilmosevej 18 - 7400 Herning - Tlf. 97 26 89 89 - Mail - Find os på krak - CMS: eventa.dk